СТОМЕТРОфКА

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » СТОМЕТРОфКА » СТУДЕНСТВО! » Історії зі сміхом

Історії зі сміхом

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Чи ви навчаєтесь в НЕМТі, чи в КІМЕПі, чи ше десь, не важно... Поділись своїми прикольними історіями з життя!

0

2

Моєму другові треба було конче впакувати одну дуже сильно неприємно пахнучу річ. Ну, і йому хтось порадив ... презерватив, напевно для герметичності. Ну і одного вечора спускаємся ми до кіоску, хлопець задумчиво розглядає вітрину і питає: ,, У вас презервативи є?", продавщиця махає заперечно головою. Тоді в відповідь він їй каже: " Тоді дайте шариків!"...
  Ви б бачили лице продавщиці! А я його бачила

0

3

Було це перед моїм днем народження...
Я  як завжи, коли приїжаю до мами мушу с ким-небудь посваритись. Але в той день я посварилась зі всіма підряд. Ну я знаю, що якщо вже таке втнула, то не обійтись без покарання... не зі сторони батьків чи ше когось, а зі сторони самої себе.
Ну от здається все нормально, хожу думаю пронесло. Але не тут то було! Мама послала занести на гору(2 поверх) банки. Ну і я собі спокійно беру той ящик заношу ставлю. Починаю спускатись. І тут посковзаюсь на драбині, і їду головою в низ. Я думала, шо вже не побачу цього світу, але все обійшлось декількома синцями, ну і тріщиною в руці, до того ж всього у правій. З того часу я ні з ким не сварюсь. Покищо...

0

4

Ржу немагу .А.А.А.два раза ? Апсаца !

0

Вы здесь » СТОМЕТРОфКА » СТУДЕНСТВО! » Історії зі сміхом